fbpx

Koncz Zsófia olyan kampányvideót készített, ami inkább Vastag Csaba videoklipnek tűnik

Vasárnap választásokat tartanak Borsod-Abaúj Zemplén megye 6. választókerületében, ahol a fideszes Koncz Zsófia – az elhunyt polgármester lánya – és a jobbikos Bíró László küzd majd meg az országgyűlési képviselői helyért. A kampány elég súlyosra sikerült, mivel az ellenzéknek ez a Fidesz technikai kétharmad lebontását segítené elő.

Ezen a kampányon is látszott az elmúlt évek trendje, vagyis hogy a jelöltek – valamint az ellenzéki pártok és a Fidesz is – egymás lejáratására mennek rá. Bíró Lászlónak korábbi antiszemita megjegyzései miatt kellett kínos pillanatokat átélnie, míg a fideszes jelölt gyermekekkel kampányolt, miközben az ITM laptopokat osztogatott a környéken, magyar zászló helyett pedig olasz díszelgett egyik szórólapján.

A kampány zárultával Koncz Zsófia megosztott Facebook oldalán egy videót, amin Vastag Csaba énekessel – akinek úgy olvastam, nem sok kötődése van Szerencshez – járja végig a környéket. Nehéz eldönteni, hogy egy ez még egy kampányvideó volt, vagy inkább egy Vastag Csaba videoklip. Szerintetek?

A videót ide kattintva tekinthető meg (a honlapra történő átvétel valószínű le van tiltva)

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Az átlagkereset is kevés az e-biciklikhez (videó)

Hiába az állami támogatás, ha az átlagkereseted bánja.

Ungár Péter: Egy politikusnak nem feltétlenül az a dolga, hogy morális példát mutasson – Videó

A Jövő TV politikai és közéleti kibeszélőjében, a Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével beszélgettünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
9követőkövető
2,200feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Fekete-Győr futásra hívta Németh Szilárdot és Budai Gyulát

A pártelnök szerint a kormánypárti, mellüket döngetők harminc métert nem tudnak egyben lefutni