fbpx

Élőben Szolnokról a rendkívüli testületi ülésről

Ma Szolnokon rendkívüli testületi ülést tartanak, ahol a Balázs Péter által vezetett Szigliget Színház ügyi is terítéken lesz.

Ha nem működik a videó ide kattintva követheti élőben a közvetítést.

A színház igazgatója egy előterjesztésben a Covid-19 miatt előállt vis maior helyzet miatt kért szerződésmódosítást, amit azonban az ellenzéki tartózkodások miatt nem fogadott el a közgyűlés.

“Lehetetlen, hogy csöndben nézzük, hogy a szakmánk egyre zsugorodik és csak úgy lehet beszélni, játszani, ahogy azt néhány – anonim, bár tudjuk, hogy kicsodák – ember gondolja” – ezt Balázs Péter a Jó reggel Magyarország! című műsorban mondta a Színház- és Filmművészeti Egyetem tiltakozása kapcsán, hozzátéve, hogy szerinte egy szűk csoport hátulról tüzeli az ifjúságot. De azt is elhangzott tőle, hogy “bizonyos közéleti parazitáknak sikerülhet durva konfliktust is generálni, és most is ezt látjuk”

Balázs Péter, a Jászai Mari- és Kossuth-díjas színművész és rendező előterjesztésének elfogadására nyitott volt az ellenzék is, de az MSZP-s képviselő, László Norbert elmondta, a Szolnoki Többséggel addig nem fogják azt megszavazni, amíg az igazgató nyilvánosan bocsánatot nem kér a fentebb tett kijelentései miatt, mely szerint az SzFE kialakult tiltakozásokkal “közéleti parazitáknak sikerülhet durva konfliktust is generálni”.

Erről korábban itt írtunk.

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

“Fontos beszélni a termékenységtudatról” – Interjú Cserháti-Herold Jankával (videó)

Mai adásunkban Cserháti-Herold Janka termékenységtudat-oktatóval beszélgettünk.

“Sokszor hiszik azt, hogy a sérülteket pátyolgatni kell, pedig nem” – Nem Adom Fel Kávézó (videó)

A fogyatékossággal élők integrálása fontos misszió, amelynek a Nem Adom Fel Kávézó az egyik alappillére Budapesten.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,140feliratkozóFeliratkozás

Választás 2022

Legfrissebb cikkek