fbpx

Még októberben láthatjuk a Borat folytatását

Még e hónapban napvilágot fog látni a Borat folytatása, miután a 2006-os, Golden Globe-díjas, a forgatókönyvéért Oscar-jelölt film második részét teljes titokban forgatták a koronavírus-járvány idején.

Szatirikus hangvételével és emlékezetes jelenteivel valódi botrány- és kultfilmmé avanzsált a 2006-os, Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika. És minden bizonnyal a folytatástól sem várható más, főleg úgy hogy az amerikai politikán is előszeretettel viccelődő filmet az elnökválasztások előtt néhány nappal, október 23-án mutatják majd be az Amazon streaming-szolgáltatóján.

A filmhez már meg is érkezett az első előzetes, amiben nem kímélik a regnáló amerikai elnököt, Donald Trumpot:

A folytatás címe egyébként Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan lesz, amivel látszólag lehetetlen helyzetbe hozták a magyar, és igazából az összes ország fordítóit. A történet arról szól majd, hogy Borat, a kazah újságíró meg van győződve arról, hogy világsztár lett az első film miatt, ezért álruhában kell meginterjúvolnia az alanyait. A féldokumentarista film forgatásán egyébként többször is necces helyzetbe került a stáb, többek közt egy washingtoni konzervatív gyűlésen majdnem verekedésig fajult a helyzet.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Dömsödi Gábor lehet, hogy kilép a politikából (videó)

Lehet, hogy búcsút int a közéletnek.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Három Pest megyei jelöltet jelentett be a Momentum, Buzinkay az egyik

A Momentum Mozgalom csütörtökön újabb három országgyűlési képviselőjelöltet mutatott be, ezúttal Pest megye választókerületeiben.