fbpx

Készül az “élőszereplős” Oroszlánkirály második része

2019 nyarán mutatták be a sokakat megbotránkoztató Disney mese remaket, az élőszereplősnek csúfolt – valójában közel 100%-ban számítógéppel készített – Oroszlánkirály címú filmet. A filmet ugyan a kritikusok keményen kiosztották, a kasszáknál mégis hatalmas sikereket ért el: ez lett minden idők legtöbb bevételt termelő Disney újrafeldolgozása, így lényegében nem volt kérdés, hogy a lassan monopol piacot teremtő Disney folytatást ad a filmnek.

Az első filmtől eltérően nem tér vissza a rendezői székbe Jon Favreau, ugyanis van most elég dolga a Marvel-franchise építésével és az élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian szériánál is. A rendező helyét az Oscar-díjas Barry Jenkins veszi át, aki olyan filmekkel vívta ki az Akadémia elismerését, mint a Holdfény, vagy éppen a Ha a Beale utca mesélni tudna.

A film ezúttal nem képkockáról-képkockára másolja majd az eredeti folytatást, számos új jelenetet terveznek beilleszteni a filmbe, ezek közt pedig a visszaemlékezős jelenetek is komoly hangsúlyt kapnak.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Dömsödi Gábor lehet, hogy kilép a politikából (videó)

Lehet, hogy búcsút int a közéletnek.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Három Pest megyei jelöltet jelentett be a Momentum, Buzinkay az egyik

A Momentum Mozgalom csütörtökön újabb három országgyűlési képviselőjelöltet mutatott be, ezúttal Pest megye választókerületeiben.