fbpx

Készségfejlesztő és csapaterősítő társasjátékok tehetik hatékonnyá a céges munkát

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában Széll Ágnessel, a Board Game Café ügyvezetőjével a kávézó formabontó tevékenységéről, vagyis a társasjátékos vállalati tréningekről beszélgettünk.

Az ügyvezető elmondta, a társasjátékokban rengeteg tanítóerő rejlik, ezért is döntöttek úgy, hogy céges tréningeket is szerveznek – amit egy közel féléves tesztelési fázis előzött meg. Hozzátette: különösen jótékony hatása lehet ezeknek a tréningeknek azokra a munkaközösségekre, ahol jelenleg a járvány miatt nem zajlik irodai munkavégzés. Széll Ágnes kifejtette: átlagosan 3-4 órásak a tréningek, de amennyiben arra van igény, több napos programot is össze tudnak állítani, amelyben a fejlesztő és készségsegítő játékok minden cég esetében eltérőek.

Az egy héttel korábbi hétharmincban a Board Game Café vezető játékmesterével a kávézó alapkoncepciójáról, a társasjátékok edukációs jellegéről beszélgettünk, valamint arról is szót ejtettünk, hogy a videojátékok korában mekkora az érdeklődés a társasjátékok iránt.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Nem zárhatnak ki, mert “libernyák” vagy! (videó)

Ha most kezdené a Színművészetit, nem tudná hogy végig csinálná-e

Hohn Krisztina: “Mint jelölt, én Gödöllőn tervezem az indulásomat” – Videó

A Reflektorban című műsorunk keddi vendége Hohn Krisztina, az LMP- frakció országgyűlési képviselője és az Új Kezdet párt elnöke volt.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Újabb jelöltet mutatott be az LMP és a Momentum

A nagykátai körzetében az LMP Schmuck Erzsébetet, a párt társelnökét, a Momentum Csepelen dr. Szabó Szabolcsot, jelenleg független képviselőt indítja.