fbpx

A környezettudatosság jegyében szervez tábort az Ökopolisz Alapítvány

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában Turcsán Szabolccsal, az Ökopolisz Alapítvány munkatárával annak kapcsán beszélgettünk, hogy az alapítvány először fogja megtartani idén a Nyári Ökotanoda elnevezésű táborát, ahol az oda látogató 18 és 26 év közötti fiatalok zöld és aktuálpolitikai, közéleti kérdésekkel kapcsolatos beszélgetéseken vehetnek majd részt.

A táborban többek közt Stumpf András (Válasz Online), Gulyás Márton (Partizán) és Pogátsa Zoltán közgazdász is jelen lesz, valamint már az első napon kísérletet tesznek arra egy panelbeszélgetés alkalmával, hogy kigondolják, milyen is lenne egy jól működő környezetvédelmi stratégia.

Turcsán Szabolcs továbbá elmondta, az augusztus 14-16 között megrendezésre kerülő táborba alapvetően azért nem lehet jelentkezni 18 éves kor alatt, mert meg akarják előzni az ezzel kapcsolatosan esetlegesen ellenük felhozott vádakat, mindazonáltal leszögezte: a kiskorúakat érintené talán leginkább a táborban megtárgyalásra kerülő klímaszorongás kérdésköre.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Nem zárhatnak ki, mert “libernyák” vagy! (videó)

Ha most kezdené a Színművészetit, nem tudná hogy végig csinálná-e

Hohn Krisztina: “Mint jelölt, én Gödöllőn tervezem az indulásomat” – Videó

A Reflektorban című műsorunk keddi vendége Hohn Krisztina, az LMP- frakció országgyűlési képviselője és az Új Kezdet párt elnöke volt.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Újabb jelöltet mutatott be az LMP és a Momentum

A nagykátai körzetében az LMP Schmuck Erzsébetet, a párt társelnökét, a Momentum Csepelen dr. Szabó Szabolcsot, jelenleg független képviselőt indítja.