fbpx

Elhunyt Bogdán László, Cserdi polgármestere

A RomNet és a Hírklikk saját információikra hivatkozva azt írják, több forrásból megerősítették számukra, hogy önkezével vetett véget életének Cserdi közismert polgármestere, Bogdán László.

A RomNet a közösségi oldalán arról tájékoztat, forrásaik szerint a település feldolgozóüzemében találták meg a polgármester holttestét kedd reggel.

„A közismert roma polgármester halálhíréről elsőként a Hírklikk számolt be, de az információt három másik forrás is megerősítette a RomNet-nek” – olvasható a RomNet közösségi oldalán.

A Jövő TV is utánajárt a hírnek, és portálunknak szintén megerősítették, hogy Bogdán László elhunyt.

A 24.hu kérdésére a rendőrség közölte: a haláleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, a részletekről jogszabály engedélyének hiányában nem adhatnak tájékoztatást.

Bogdán László 1974. június 3-án született, 2002-ben független jelöltként lett Cserdi alpolgármestere, 2006 óta pedig a település polgármestereként tevékenykedett. A vezetésével mintafalut hoztak létre Cserdiből.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, és úgy érzi, hogy segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123, vagy a 06 80 820 111 lelki elsősegély számot!

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Dömsödi Gábor lehet, hogy kilép a politikából (videó)

Lehet, hogy búcsút int a közéletnek.

Kötelezővé tenné-e az utca embere a koronavírus elleni vakcinát? – Videó

Az utca emberét kérdeztük a koronavírus elleni vakcináról

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek