fbpx

2021-ben tartják meg a 2020-as tokiói olimpiát

A koronavírus-járvány a sporteseményeket sem kíméli, szinte az összes európai ország futball-bajnokságát beszüntették, csakúgy mint a nyári Európa-bajnokságot. Az olimpia is hasonló sorsra jutott, az eredetileg 2020 nyarán megrendezésre kerülő sportesemény jövő nyárra tolódik, így 2021. július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd.

Erről az időpontról a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Tokió városa és a japán kormány egyezett meg egy hétfői ülésen. Az olimpiai játékokat eredetileg idén júliusban és augusztusban tartották volna. Az esemény elnevezése továbbra is Tokió 2020 marad.

A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a tokiói olimpiát – Jövő TV

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága keddi rendkívüli ülésén döntött arról, hogy elhalasztja a ( július 24. és augusztus 9. időszakra tervezett) tokiói olimpiát, amit várhatóan 2021-ben rendeznek majd meg.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Dömsödi Gábor lehet, hogy kilép a politikából (videó)

Lehet, hogy búcsút int a közéletnek.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Három Pest megyei jelöltet jelentett be a Momentum, Buzinkay az egyik

A Momentum Mozgalom csütörtökön újabb három országgyűlési képviselőjelöltet mutatott be, ezúttal Pest megye választókerületeiben.