fbpx

Egy évvel elhalasztják a 2020-as Európa-bajnokságot

Az UEFA ma délután rendkívüli videokonferenciát tartott, ahol a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket tárgyalták meg a döntéshozók. A BBC a Norvég labdarúgó-szövetség információira hivatkozva azt állítja, a konferencián döntés is született a 2020-ra tervezett nyári Európa-bajnokság sorsáról.

A döntés értelmében egy évvel eltolják az Európa-bajnokságot, 2021 június 11. és július 11. között rendezik majd meg azt.

Hasonlóképpen határoztak a Nemzetek Ligája és az U21-es Európa-bajnokság kapcsán is, ezeket is egy évvel tolják el, a Bajnokok Ligáját és az Európa Ligát még idén befejezik. Előbbit június huszonhetedikén tervezik megtartani jelen állás szerint, az EL-döntőt pedig három nappal korábban, június 24-én, de ez a járvány terjedésétől függően még tovább is csúszhat.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Dömsödi Gábor lehet, hogy kilép a politikából (videó)

Lehet, hogy búcsút int a közéletnek.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Három Pest megyei jelöltet jelentett be a Momentum, Buzinkay az egyik

A Momentum Mozgalom csütörtökön újabb három országgyűlési képviselőjelöltet mutatott be, ezúttal Pest megye választókerületeiben.