fbpx

Bezár az Anker’t

Nyolc év után bezár a VI. kerületi, Paulay Ede utcában működő szórakozóhely, amely egy kéthetes záróbuli-sorozattal búcsúzik el a közönségétől.

A szórakozóhely Facebook oldalán tette közzé a hírt, ahol azt írják, jelenlegi formájában és helyén az Anker’t bezárja kapuit. Mégsem kell teljes mértékben kizárni, hogy máshol újranyit majd, ahogy fogalmaztak:

“Zárszóul pedig annyit elárulunk, ami évek óta az Anker’t szlogenje is: Ugyanaz. Másképp. Folyt. köv.!”

Anker’t

Vége…Legalábbis ebben a formában és helyen az Anker’t 2020. febr… uár 01-jétől bezárja fa kapuit. 8 év után Budapest legbefogadóbb szórakozóhelye, mely az évek során otthont adott rengeteg kulturális, zenei, sport, divat eseménynek, kerekasztal beszélgetésnek, kiállításnak és számtalan szakmai díjjal és vendégeink szeretetével gazdagodott, bezár.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Nem zárhatnak ki, mert “libernyák” vagy! (videó)

Ha most kezdené a Színművészetit, nem tudná hogy végig csinálná-e

Hohn Krisztina: “Mint jelölt, én Gödöllőn tervezem az indulásomat” – Videó

A Reflektorban című műsorunk keddi vendége Hohn Krisztina, az LMP- frakció országgyűlési képviselője és az Új Kezdet párt elnöke volt.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Újabb jelöltet mutatott be az LMP és a Momentum

A nagykátai körzetében az LMP Schmuck Erzsébetet, a párt társelnökét, a Momentum Csepelen dr. Szabó Szabolcsot, jelenleg független képviselőt indítja.