fbpx

Versus

audio

Összefogtak, de ki is tartanak az ellenzéki pártok 2022-ig?

A Versus közéleti podcast legújabb adásában Nunkovics Tibor országgyűlési képviselővel, a Jobbik frakcióvezető-helyettesével és Kanász-Nagy Mátéval, az LMP országos elnökségének titkárával beszélgettünk az ellenzéki politizálás jövőjéről.
audio

Miért támogatta a Jobbik az iskolaőrség bevezetését és az LMP miért nem? Megkérdeztük!

A Versus közéleti podcast legújabb adásában Ander Balázs országgyűlési képviselővel, a Jobbik közoktatásért felelős szakpolitikusával és Kanász-Nagy Mátéval, az LMP oktatás és szociálpolitikáért felelős szakpolitikusával beszélgettünk az iskolaőrség bevezetéséről.
audio

Magyarországon is utcára kellene-e vonulni a rasszizmus miatt?

A Versus közéleti vitaműsor legújabb adásában Vincze Emíliával, a Pesti Srácok vloggerével és Lányi Örssel, a Jövő TV újságírójával arról beszélgettünk, hogy Magyarországon is lenne-e létjogosultsága az olyan demonstrációknak, mint amelyek Amerikában zajlanak a rendőri brutalitás és a rasszizmus ellen.
audio

Összegyűlt az 1 millió aláírás, mégsem érvényes az európai polgári kezdeményezés

A Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezéséről, nemzeti összefogásról és a határon túli magyarokat ért jogsérelmekről beszélgettünk Keresztes László Lóránttal, az LMP frakcióvezetőjével a Jövő Rádió Versus című közéleti műsorában.
audio

Gajda Péter miatt áll a bál az ellenzéken belül

A Versus közéleti vitaműsor legújabb adásában Ferenczi Istvánnal, az LMP kispesti önkormányzati képviselőjével és Buzinkay Györggyel, a Momentum elnökségi tagjával beszélgettünk.
audio

A járvány tetőpontján tartanák meg az érettségit

Orbán Viktor szerint május 3-án tetőzik hazánkban a koronavírus-járvány, egy nappal az előtt, hogy elkezdődnének az írásbeli érettségi vizsgák. Ennek kapcsán beszélgettünk a Versus közéleti podcast legújabb adásában Nagy Blankával, a Momentum aktivistájával és Jakab Fruzsinával, az LMP elnökségi tagjával.
audio

Hogyan rendezi át a hazai politikai viszonyokat a rendeleti kormányzás?

Hétfőn az Országgyűlésben elfogadták a felhatalmazási törvényt, így a kormány rendeletek útján irányítja az országot. Hogyan befolyásolja ez a belpolitikai viszonyokat? Mit kellene most csinálnia az ellenzéknek? Ezekről a témákról beszélgettünk a Versus közéleti podcast rendkívüli karanténadásában Kovács János politológussal.
audio

Tényleg szükség van a felhatalmazási törvényre a koronavírus elleni védekezéshez?

A Versus legújabb podcast adásában Lázár Domokos jogásszal, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet kutatójával beszélgettünk arról, mi is az az úgynevezett "felhatalmazási törvény", miért nem támogatta azt az ellenzék hétfőn az Országgyűlésben és hogy milyen hatással lesz ez a koronavírus-járvány elleni intézkedésekre.

Kiemelt cikkek

Online közvetített évértékelő beszédében jelentette be a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, hogy indul a miniszterelnöki pozícióért.
Itt vannak a kedvenc Bernie Sanders mémjeink.
A holland rendőrség nagyjából 240 embert tartóztatott le - leginkább Amszterdam környékén - miután szombat este Hollandiában több, mint 10 városban zavargások törtek ki.

További hírek

Ma kezdődik az idei első egyetemi fesztivál

Az Irány a PTE! Kultúrfeszt megmutatja, miért jó pécsi egyetemistának lenni

Így emészti fel a politika és a rozsda a Lánchidat (videó)

A koronavírus, és az önkormányzati elvonások csak mélyítettek a Lánchíd körüli vitában.

Magyarország sporthelyzetéről és sportpolitikájáról

Középpontban a magyar sport