fbpx

Kórházba került Pikó András, Józsefváros polgármestere

Pikó András két napja jelentette be Facebook-oldalán, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, emiatt házi karanténba került, viszont tünetei olyannyira súlyosak lettek, hogy kórházba került.

Józsefváros polgármestere mai posztjában elárulta, hogy a Szent László kórházban ápolják jelenleg, ugyanis tünetei az elmúlt napokban súlyosbodtak.

A polgármesternél október 23-án délután jelentkeztek a tünetek, tipikus, tüdőgyulladásra utaló jelek: száraz köhögés, enyhe láz és néha elviselhetetlenségig fokozódó izomfájdalom. Pikó András feladatait és az önkormányzat irányítását Szili-Darók Ildikó alpolgármester vette át.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Magyarország sporthelyzetéről és sportpolitikájáról

Középpontban a magyar sport

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Jakab Péter bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

Online közvetített évértékelő beszédében jelentette be a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, hogy indul a miniszterelnöki pozícióért.