fbpx

Néhány százan tüntettek az MTVA-székháznál Szél és Hadházy tüntetésén

Néhány százan vett részt a Szél Bernadett és a Hadházy Ákos által szervezett tüntetésen az MTVA-székház előtt a Kunigunda utcában péntek délután. A járványveszélyre hivatkozva az ellenzéki pártok korábban kijelentették: nem csatlakoznak a tüntetéshez.

Szél Bernadett beszédében elmondta, a közmédia intézménye reggeltől estig a kormánypropagandát sugározza, ezáltal politikai küldetést hajt végre Magyarországon. A független képviselő továbbá hangsúlyozta, az MTVA ezért „végtelenül káros az egész magyar közösség számára”, megosztottságot és „gyűlöletet keltenek több mint 100 milliárd forintból nap mint nap”.

Budapest, 2020. október 23. A közmédia Kunigunda úti székháza elõtt tartott demonstráció résztvevõi 2020. október 23-án. A tüntetést Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs független országgyûlési képviselõ szervezte. MTI/Mónus Márton

Ezt követően Hadházy Ákos állt színpadra ahol elmondta, 1956-ban nem volt koronavírus, nem volt járványveszély, mégis akik odamentek, azok vállaltak egészségügyi kockázatot, hisz az ólomgolyó legalább olyan egészségügyi kockázat, mint a koronavírus. A független képviselő komoly kritikát fogalmazott meg a kormány irányába is, szerinte ugyanis:

“Ez a kormány nem kormányoz, hanem kampányol”

Hadházy tisztában volt vele, hogy nem jöttek el sokan az eseményre, de szerinte akik egy nemzeti ünnepen eljöttek, azok azt üzenték: addig csinálják majd ezt, amíg győznek, vagy bele nem halnak. A színpad mögött feltűnt Bede Zsolt kormánypárti provokátor is, akivel Hadházy szóváltásba is keveredett, de a tudósítások alapján nem fajult tettlegességig a konfliktus.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

“Fontos beszélni a termékenységtudatról” – Interjú Cserháti-Herold Jankával (videó)

Mai adásunkban Cserháti-Herold Janka termékenységtudat-oktatóval beszélgettünk.

“Sokszor hiszik azt, hogy a sérülteket pátyolgatni kell, pedig nem” – Nem Adom Fel Kávézó (videó)

A fogyatékossággal élők integrálása fontos misszió, amelynek a Nem Adom Fel Kávézó az egyik alappillére Budapesten.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #4 – Hidegháború 2.0 USA vs Kína

A Tabumentes podcast soron következő adásában a 21. század modern hidegháborújáról, az Egyesült Államok és a Kína közti konfliktusról esett szó.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,120feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek