fbpx

Zuglói polgármester: Emberkísérletre készül a kormány

Zugló MSZP-s polgármestere, Horváth Csaba keddi sajtótájékoztatóján kijelentette: nem focimeccsre, hanem emberkísérletre készül a kormány, amennyiben a jelenlegi tervek szerint, nézők előtt rendezik meg a csütörtöki Bayern München-Sevilla európai szuperkupa-mérkőzést.

Az MSZP-s politikus a meccs helyszínéül szolgáló Puskás Aréna előtt tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: arra biztatja a kormányt, hogy nézők nélkül rendezzék meg a csütörtöki európai szuperkupa-mérkőzést, valamint hozzátette: még nincs késő helyesen cselekedni, Orbán Viktor még időben befejezheti az emberi hazárdjátékot.

Zugló polgármestere továbbá arra kérte a mérkőzésre jegyet váltókat, hogy maradjanak otthon és a tévé előtt szurkoljanak, csakúgy ahogyan a tiszteletjegyet kapó mentősöket és a VIP-jeggyel rendelkezőket is. Horváth Csaba szerint igaza van Markus Söder bajor miniszterelnöknek, aki szintén arra kérte a müncheni szurkolókat, hogy maradjanak otthon. A Sevilla is kétesnek találja a mérkőzés nézők előtt történő megrendezését, ezért a szurkolóiknak szánt 3000 jegy helyett csak 500 szurkolói jegyet adtak el.

Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

A politikai pedofíliáról

Orbán Viktor október elején adott Kossuth Rádiós interjúja, amikor a Meseország Mindenkié című mesekönyvről kérdezték, kimondott egy nagyon igaz tételmondatot. A videó...

Mennyire fontos számunkra a környezetvédelem, és mit vagyunk hajlandóak megtenni érte?

Az utca emberét kérdeztük arról, mit lennének hajlandóak feladni a hétköznapi életükből a környezetvédelem érdekében.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #3 – A rasszizmus kérdése hazai és nemzetközi szinten

A Tabumentes Podcast harmadik adásában civil vitapartnereinkkel a rasszizmus kérdését tárgyaljuk ki, amely során szó esett a Black Lives Matter mozgalomról és a hazai cigányság helyzetéről is.

Hírlevél

Iratkozz fel heti hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,120feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek