fbpx

Orbán félbeszakította az orvost, amikor az elkezdte mondani, hogy a lélegeztetőgépekhez technikus is kéne

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán reggel látott napvilágot egy videó, amely szerint a miniszterelnök pénteken korán reggel ellátogatott az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe.

Orbán Viktor a videó tanulsága szerint reggel fél 7 környékén érkezett meg a kórházba, ahová testhőmérséklet-mérés után léphetett csak be. Az orvosi pihenőben egy meg nem nevezett egészségügyi dolgozóval beszélt, aki elmondta: körülbelül 40 koronavírusos beteget ápolnak jelenleg és 12 szabad helyük van még. Orbán ezután arról kérdezte az orvost, hogy van-e elég lélegeztetőgépük, ám azzal nem számolt amit válaszul kapott:

“Úgy tudom, azzal nem is volt probléma, inkább azzal van a baj, hogy kell hozzá technikus, meg kell hozzá…”

– mondta az egészségügyi dolgozó.

És ezt a mondatot már nem tudta befejezni a szakember, ugyanis Orbán Viktor a mondat közepén félbeszakította és azt mondta: „az a kérdés, hogy most van-e”, amire a szakember igenlően válaszolt. Ezt követően hozzátette: arra számítanak, hogy a második hullámban sokkal többen betegedhetnek meg, ugyanis az emberek nem tartják be annyira szabályokat, valamint a szakemberek a korlátozásokat sem tartják elég szigorúnak.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Magyarország sporthelyzetéről és sportpolitikájáról

Középpontban a magyar sport

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Jakab Péter bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

Online közvetített évértékelő beszédében jelentette be a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, hogy indul a miniszterelnöki pozícióért.