fbpx

Fekete-Győr András egy kis emlékeztetőt hagyott Tiborcz balatoni luxus nyaralójánál

A Momentum pénteki közleményében emlékeztet rá, hogy Orbán Viktor néhány napja a vejének balatoni nyaralójából jelentkezett be, „annak a Tiborcz Istvánnak a luxus ingatlanából, akinek a neve az elmúlt években összeforrt a korrupcióval, az EU-s pénzek ellopásával. Az ingatlanmágnás a számos balatoni szálloda, kikötő és yacht mellett tavaly vásárolt saját magának is egy 9500 négyzetméteres, magánúttal megközelíthető, medencés, borospincével rendelkező birtokot – ahogy Orbán fotóján is láthattuk, elképesztő panorámával” – teszi hozzá az ellenzéki párt.

A Momentum továbbá arról tájékoztat: azért, hogy senki ne felejtse el, hogy honnan is volt pénze Tiborcz Istvánnak erre, Fekete-Győr András kihelyezett egy táblát a birtok kapujához. A táblán „megköszönik” Orbán Viktornak azt 14 milliárd forintot, „melyet végül a bizonyított korrupció miatt az EU helyett a magyar kormány a magyar adófizetők pénzéből fizetett ki Tiborcz Istvánnak – ennyiből pedig bőven telik ilyen ingatlanra”.

Fekete-Győr András videójában a nyaralót egy luxus vadásleshez hasonlította. A Momentum elnöke szerint „az Orbán család innen tud lenézni a célkeresztbe vett Balatonra, ahol napról napra terjeszkednek, és a céljuk, hogy teljesen bekebelezzék”.

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Premier Kultcafé: A legfontosabb számunkra a fogyatékossággal élő dolgozóink védelme

A Jövő TV 'A hét vállalkozója' videósorozatának negyedik részében a Premier Kultcafé-ba látogattunk el

A nők helyzete a magyar politikában (videó)

A magyar nők társadalmi és politikai megítélésével kapcsolatban Kunhalmi Ágnes, Bősz Anett, Szabó Tímea, Demeter Márta és Schmuck Erzsébet országgyűlési képviselőket kérdeztük, akik általános tapasztalataikról és személyes élményeikről is meséltek nekünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #4 – Hidegháború 2.0 USA vs Kína

A Tabumentes podcast soron következő adásában a 21. század modern hidegháborújáról, az Egyesült Államok és a Kína közti konfliktusról esett szó.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,120feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Élőben jelentkeztünk a Parlamentből

Az azonnali kérdések és válaszok órája élőben az Országgyűlésből.