fbpx

A környezettudatosság jegyében szervez tábort az Ökopolisz Alapítvány

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában Turcsán Szabolccsal, az Ökopolisz Alapítvány munkatárával annak kapcsán beszélgettünk, hogy az alapítvány először fogja megtartani idén a Nyári Ökotanoda elnevezésű táborát, ahol az oda látogató 18 és 26 év közötti fiatalok zöld és aktuálpolitikai, közéleti kérdésekkel kapcsolatos beszélgetéseken vehetnek majd részt.

A táborban többek közt Stumpf András (Válasz Online), Gulyás Márton (Partizán) és Pogátsa Zoltán közgazdász is jelen lesz, valamint már az első napon kísérletet tesznek arra egy panelbeszélgetés alkalmával, hogy kigondolják, milyen is lenne egy jól működő környezetvédelmi stratégia.

Turcsán Szabolcs továbbá elmondta, az augusztus 14-16 között megrendezésre kerülő táborba alapvetően azért nem lehet jelentkezni 18 éves kor alatt, mert meg akarják előzni az ezzel kapcsolatosan esetlegesen ellenük felhozott vádakat, mindazonáltal leszögezte: a kiskorúakat érintené talán leginkább a táborban megtárgyalásra kerülő klímaszorongás kérdésköre.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Premier Kultcafé: A legfontosabb számunkra a fogyatékossággal élő dolgozóink védelme

A Jövő TV 'A hét vállalkozója' videósorozatának negyedik részében a Premier Kultcafé-ba látogattunk el

A nők helyzete a magyar politikában (videó)

A magyar nők társadalmi és politikai megítélésével kapcsolatban Kunhalmi Ágnes, Bősz Anett, Szabó Tímea, Demeter Márta és Schmuck Erzsébet országgyűlési képviselőket kérdeztük, akik általános tapasztalataikról és személyes élményeikről is meséltek nekünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #4 – Hidegháború 2.0 USA vs Kína

A Tabumentes podcast soron következő adásában a 21. század modern hidegháborújáról, az Egyesült Államok és a Kína közti konfliktusról esett szó.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,120feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Élőben jelentkeztünk a Parlamentből

Az azonnali kérdések és válaszok órája élőben az Országgyűlésből.