fbpx

Sokan nem tartják be a kijárási korlátozásokat, ezért berobbanhat a járvány Budapesten

Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs vasárnapi online sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a fertőzöttek jelentős része Budapesten és Pest megyében található, ezért itt különösen fontos hogy betartsák az emberek a szabályokat, különben “nagy a kockázata annak, hogy berobban a járvány a fővárosban”.

Kiss Róbert rendőr alezredes arról számolt be, hogy Budapesten sokan nem veszik elég komolyan a kijárási korlátozást, a rendőrség ugyanis több népszerű kirándulóhelyen, így a Városligetben, a Normafán és a Margitszigeten is jelentős csoportosulásokat tapasztalt, a 13. kerületben pedig még egy illegális gyorsulási verseny miatt is intézkednie kellett a hatóságnak.

A sajtótájékoztatót teljes egészében itt lehet visszanézni:

Avatar
Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Magyarország sporthelyzetéről és sportpolitikájáról

Középpontban a magyar sport

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Jakab Péter bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

Online közvetített évértékelő beszédében jelentette be a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, hogy indul a miniszterelnöki pozícióért.