fbpx

Tüntettek Kövér László homofób kijelentései miatt

Kövér László házelnök a héten a Metropolitan Egyetemen tartott fórumán arról beszélt, hogy a szexuális kisebbséghez tartozók nem lehetnek egyenrangúak a heteroszexuális állampolgárokkal, valamint nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között.

A zuglói fórumot követően a Jobbik és a Mi Hazánk kivételével valamennyi ellenzéki párt közleményben határolódott el Kövér kijelentésétől, a Budapest Pride szervezet pedig a szombati napra demonstrációt hirdetett a Parlament elé, a Kossuth térre.

A ‘Söpörjük ki a homofóbiát a közéletből’ elnevezéső rendezvényen mintegy 600 fő volt jelen. A tüntetőket és a jelenlévő politikusokat kérdeztük arról, miért tartották fontosnak eljönni, valamint hogy mit üzennek Kövér Lászlónak.

Az Identitás Generáció nevetni ment a homofóbia elleni tüntetésre | Jövő TV

Kövér László házelnök a héten a Metropolitan Egyetemen tartott fórumán arról beszélt, hogy akik melegek, nem lehetnek egyenrangúak, valamint nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között. Az ez okból megszervezett demonstrációra látogattunk ki. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is!

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

“Fontos beszélni a termékenységtudatról” – Interjú Cserháti-Herold Jankával (videó)

Mai adásunkban Cserháti-Herold Janka termékenységtudat-oktatóval beszélgettünk.

“Sokszor hiszik azt, hogy a sérülteket pátyolgatni kell, pedig nem” – Nem Adom Fel Kávézó (videó)

A fogyatékossággal élők integrálása fontos misszió, amelynek a Nem Adom Fel Kávézó az egyik alappillére Budapesten.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #4 – Hidegháború 2.0 USA vs Kína

A Tabumentes podcast soron következő adásában a 21. század modern hidegháborújáról, az Egyesült Államok és a Kína közti konfliktusról esett szó.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,120feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek